Potatiscupen fördelar logiplatser och arbetar för att samma förening hamnar på samma skola. Vid anmälan av deltagarkort senare än en månad innan cupstart, eller vid större förändring tidigare, kan detta inte garanteras utan anpassas efter plats. 

Vid laganmälan anger man om man är övernattande eller ej övernattande lag. Boendeval gör man först när man bokar sina deltagarkort. Tänk på att logival hotell har begränsat antal platser. 

 BOENDE

Hårdförläggning

Detta är det vanligaste logialternativet och vi håller till i Alingsås Kommuns centrala skolor. Vi prioriterar er säkerhet och räknar med att minst en vuxen ledare bor tillsammans med laget. Vi kan tyvärr inte garantera att det finns några extra smårum tillgängliga för ledare som inte bor med laget. 

Räddningstjänsten har strikta regler om hur många personer som får bo i varje rum och hur madrasserna ska placeras. Dessa regler måste följas. Lagansvarig får information av förläggningsvärden i samband med incheckningen på förläggningen och är ansvarig för att följa gällande regler. OBS att breda "King size" madrasser inte är tillåtna för en enskild person vid hårdförläggning, men det är tillåtet för två personer att dela på en bred madrass. Antalet platser är beräknade efter standardmått (90-100 cm). F

För att utnyttja våra boenden så effektivt som möjligt så kan det bli aktuellt att förlägga lag från samma förening och åldersklass i samma rum. 

Hårdförläggning ska vara utrymd senast kl. 12 den 14 respektive 21 april. Då ska lokalerna vara städade och återställda i ursprungligt skick. Innan ni lämnar boendet ska förläggningsvärd ha godkänt att lokalen är ok.  

 Hotell

Det bekvämaste alternativet är att sova på vårt centralt belägna Grand Hotel Alingsås. Övernattande på hotell äter sin frukost där, men lunch och middag i Cupmatsal. Begränsat antal platser på hotell. 

 MAT

  • Frukost - Buffé. Serveras på respektive logi mellan 06.00-09.00
  • Lunch och middag serveras i vårt Cupcenter, Alströmergymnasiet
  • Ev. specialkost anges i samband med bokning av deltagarkort
  • Inga måltider innehåller fläskkött eller jordnötter.

Fredag

  • Middag 18.00-22.45 - Tacobuffé.

Lördag

  • Lunch 11.00-15.00 -  Potatismos med köttbullar, gräddsås och lingonsylt.
  • Middag 17.00-21.00 - Ugnsrostad potatis, kycklinggryta med sweet chili och grädde.

   Söndag  

  • Lunch 11.00-15.00 - Pasta Bolognese.